فوریه 6, 2020
تعمیر مایکروفرمایدیا
در هنگام خرابی یکی از وسایل منزل مانند مایکروویو، کمبود وقت از عواملی است که مانع این میشود که بتوان به مشکل دستگاه رسیدگی کرد. از طرفی ماکروفر به ویژه برای همین دسته افراد که با کمبود وقت مواجه هستند وسیلهای حیاتی است. بنابراین بسیاری از آنها ترجیح میدهند به دنبال راهی باشند تا دستگاه را خودشان تعمیر کنند. اگر این اتفاق بیفتد دیگر مجبور نیستند برای تعمیر این وسیله پا در ترافیک تهران بگذارند و بخش زیادی از وقت خود را برای گشتن به دنبال نمایندگی تعمیر ماکروفرمایدیا هدر بدهند.
12دلیل عمده مشتریان جهت تعمیر مایکروفر مایدیا :
۱ – گرم نکردن مواد غذایی
عیب یابی و بیشترین دلایلی که مایکروفر گرما نمی دهد
۱ – دیود
دیود توان خروجی ترانسفورماتور A / C را به D / C تبدیل می کند ، یعنی ولتاژ را به دو برابر و تقریبا ۵۰۰۰ ولت تبدیل میکند .
این ولتاژ بالا قدرت مگنترون را برای حرارت دادن مواد غذایی فراهم می کند .
اگر دیود بسوزد یا آسیب ببیند، مگنترون ولتاژ کافی برای کارکردن را دریافت نخواهد کرد لذا از حرارت دادن جلوگیری می کند.هنگامی که دیود بسوزد اگر تکنسین باشید کاملا قابل تشخیص است و متوجه سوخته شدن آن می شویم ، دیود را بررسی کرده و اگر سوخته بود آن را جایگزین کنید .
اگر بررسی دیود غیرقابل انعطاف باشد، در حالی که دیود روی بورد یا درون محفظه اش است از آن تست بوق( تست اتصال کوتاه) بگیرید اگر صدای بوق یا بازر شنیده شد دیود خراب می باشد.
تعمیر مایکروفر مایدیا
اخطار: مایکروویو می تواند مقدار زیادی از برق را در خازن ولتاژ بالا ذخیره کند، حتی پس از اینکه مایکروویو خاموش شده است ، با توجه به ولتاژ جریان بالا و احتمال وقوع شوک الکتریکی، تعویض قطعات الکترونیکی بسیار خطرناک است . برای تعویض قطعات مایکروویو تنها یک تکنسین مجاز باید دیود را جایگزین کند.
۲ – سوئیچ درب
بیشتر ماکروویوها دارای ۳ الی ۴ سوییچ درب هستند . هنگامی که درب مایکروویو بسته می شود، سوئیچ های درب به ترتیب عمل می کنند تا اطمینان حاصل شود که درب به درستی بسته شده است ، اگر هیچ یک از سوئیچ های درب عمل نکند، مایکروویو شروع به حرارت دادن نخواهد کرد.
برای تعیین اینکه کدام یک از سوییچ های ماکروویو خراب است از مولتی متر استفاده می کنیم و تک تک انها را تست می کنیم .اخطار بند ۱ را در همه شرایط به شدت در نظر بگیرید زیرا برق درون مایکروفر بسیار خطرناک است .
۳ – مگنترون
مگنترون با استفاده از ولتاژ بالا ، قدرت DC بالا و تولید فرکانس متناوب باعث حرارت بالا می شود .اگر مگنترون به هر دلیلی بسوزد مایکروفر دیگر کار نخواهد کرد .لامپ مگنترون قابل تعمیر نیست و اگر بسوزد باید تعویض شود.( در یک مایکروویو تنها یک تکنسین مجاز باید مگنترون را جایگزین کند).
۴ – خازن ولتاژ بالا
خازن ولتاژ بالا با دیود ولتاژ بالا کار می کند تا خروجی ترانسفورماتور را به ولتاژ DC تبدیل کند و ولتاژ خروجی را دو برابر کند. اگر خازن سوخته باشد، کل مدار ولتاژ بالا متوقف خواهد شد و مایکروویو گرما نخواهد داشت.
۵ – فیوز حرارتی
اگر مایکروویو بیش از حد گرم شود، فیوز حرارتی مایکروفر را از کار می اندازد. برای تعیین اینکه آیا فیوز حرارتی سوخته است یا نه ، از یک مولتی متر برای آزمایش آن استفاده کنید. فیوز حرارتی را نمی توان تعمیر کرد اگر فیوز سوخته باشد ، باید جایگزین شود.
تعمیر مایکروفر مایدیا
۶ – محافظ حرارتی
اگر مایکروویو بیش از حد گرم شود، محافظ حرارتی مایکروفر را از کار می اندازد.هنگامیکه محافظ حرارتی هشدار بدهد مایکروفر شروع به کار نخواهد کرد. گرما محافظ در صورتی که بیش از حد گرم شود، برق را به مایکروویو برساند. اگر حفاظت حرارتی را انجام می دهد، مایکروویو شروع نمی شود یا حرارت می دهد. برای تعیین اینکه آیا محافظ حرارتی سالم است یا نه ، از یک مولتی متر برای آزمایش آن استفاده کنید. اگر ترموپروتکتور عمل نکرد ، آن را تعویض کنید.
تعمیر مایکروفر مایدیا
۷ – برد کنترل اصلی
برد اصلی دستگاه به ندرت دچار خرابی می شود.اگر تمام مراحل بالا را انجام دادید و باز هم مایکروفر ایراد داشت ، برد دستگاه را تعویض کنید .
۲ – سر و صدای بیش از حد به هنگام داغ کردن
چهار دلیل سر و صدای زیاد و جرقه زدن در مایکروفر
۱ – مگنترون
همانطور که می دانیم مگنترون با استفاده از ولتاژ بالا و جریان بالای DC انرژی لازم برای فراهم کردن امواج الکترومغناطیس برای پخت و پز را فراهم می کند . در شرایط عادی، مغناطیس دارای طول موج کم می باشد . با این حال ، اگر مگنترون آسیب دیده یا تقریبا سوخته شود، ممکن است شروع به پخش صدای بلند یا صدای آزار دهنده بکند .
اگر مگنترون پر سر و صدا باشد، این نشان می دهد که مگنترون تقریبا به پایان عمر خود نزدیک است و ممکن است معیوب باشد.
یک دیود ولتاژ بالای معیوب نیز می تواند منجر به بلند شدن صدای مگنترون شود. قبل از تعویض مگنترون، دیود ولتاژ بالا را آزمایش کنید. اگر دیود سالم بود ، مگنترون را تعویض کنید .
( به دلیل ولتاژ بالای دستگاه به هیچ عنوان تعویض مگنترون را در خانه انجام ندهید و این کار را به تکنسین های ماهر و آموزش دیده ی شرکت کورنیدو بسپارید ) .
۲ – موتور فن خارجی
برای تعیین اینکه آیا موتور فن موتور معیوب است، موتور فن را از مایکروویو برداشته و سعی کنید با استفاده از دست تیغه فن را بچرخانید. اگر تیغه ها آزادانه نچرخند،سر و صدا ایجاد می کنند که در اینصورت موتور فن باید توسط متخصصان ذیربط تعویض گردد .
تعمیر مایکروفرمایدیا
۳ – موتور کوپلینگ
موتور کوپلینگ یک تیغه فلزی است که به آرامی داخل مایکروویو می چرخد. وقتی کوپلینگ به چرخش در می آید ، انرژی مایکروویو را به طور تصادفی در مایکروویو انحراف می دهد.وقتی این موتور به درستی کار نکند ایجاد سر و صدا می کند و باید توسط متخصصان مایکروویو تعویض شود .
۴ – یاتاقان فن تهویه
اگر یاتاقان یکی از فن های تهویه یا کانوکشن معیوب باشد،سر و صدای زیادی ایجاد می کند که در صورت خرابی باید تعویض گردد .
۳ – معیوب بودن و یا عمل نکردن صحیح تایمر مایکروفر
عدم کارکرد صحیح ماکروویو به چهار دلیل ذیل می باشد
۱ – فیوز شیشه ای
اگر جریان بیش از حد از مدار ماکروویو عبور کند ، فیوز شیشه ای آن آسیب می بیند و اگر فیوز شیشه ای بسوزد مایکروویو شروع به کار نخواهد کرد.
برای تعیین اینکه فیوز شیشه ای سوخته است یا نه از یک مولتی متر استفاده می کنیم.اگر فیوز اتصال نداشت آن را تعویض کنید.علاوه بر این دلیلی که فیوز سوخته است را بررسی کنید زیرا اگرچه آن را تعویض کرده باشید، باز خواهد سوخت.
هشدار : با اینکه تعویض فیوز کار ساده ای است ولی به دلیل اینکه مایکروفر از منبع تغذیه ۱۲۰۰ ولتی و خازن بهره می برد به هیچ وجه در منزل این کار را انجام ندهید و این کار را به تکنسین های مجاز بسپارید .
تعمیر مایکروفرمایدیا
۲ – برد اصلی
ممکن است برد اصلی آسیب دیده باشد ، که به ندرت اتفاق می افتد .اگر این اتفاق افتاده بود باید قطعه به قطعه برد تست شود و ایراد آن برطرف شود . آی سی ها ، خازن ها ، دیودها و تمامی اجزاء باید چک شوند .
۳ – فیوز حرارتی
فیوز حرارتی مایکروویو اگر بیش از حد گرم شود، برق را به مایکروویو بر می گرداند. برای تعیین اینکه آیا فیوز حرارتی سوخته است یا نه، از یک مولتی متر برای آزمایش تداوم آن استفاده می کنیم. اگر فیوز تداوم نداشت، آن را جایگزین می کنیم . فیوز حرارتی را نمی توان تعمیرکرد ، فیوز سوخته شده باید تعویض شود .
۴ – محافظ حرارتی
اگر مایکروفر بیش از حد داغ شود ، محافظ حرارتی ولتاژ ورودی به مایکروفر را قطع خواهد کرد . برای تعیین اینکه آیا محافظ حرارتی سوخته است یا نه، از یک مولتی متر برای آزمایش تداوم آن استفاده می کنیم. اگر محافظ حرارتی تداوم نداشت، آن را جایگزین می کنیم. محافظ حرارتی را نمی توان تعمیرکرد ، محافظ حرارتی سوخته شده باید تعویض شود .
۴ – باز نشدن درب مایکروفر
هفت دلیل عدم باز شدن درب ماکروفر
۱ – دستگیره درب
دستگیره درب را کنترل کنید،اگر آسیب دیده بود یا شکسته بود آنرا تعویض کنید .
۲ – چفت یا ضامن درب
چفت یا قفل درب را کنترل نمایید، اگر شکسته یود آن را تعویض نمایید .
۳ – فنر درب
فنر درب را چک کنید ، اگر از جایش بیرون آمده بود یا افتاده بود،آنرا جا انداخته یا تعویض کنید .
۴ – کلید فنری
کلید فنری که در داخل و پشت درب قرار دارد را کنترل نمایید ، این قطعه معمولا بر اثر ضربه زدن محکم و یا بستن محکم درب مایکروفر خراب می شود
۵ – قلاب درب
قلاب درب با لبه درب متصل می شوند تا در حین عملیات، درب بسته شود.ا ز آنجا که قلاب درب از پلاستیک ساخته شده است، می تواند به دلیل فشار آوردن یا ضربه خوردن بشکند . اگر قلاب درب شکسته شود، درب را به درستی آزاد نخواهد کرد و مانع باز شدن درب خواهد شد که در این صورت باید تعویض شود.
۶- کلید باز و بست
ممکن است یک جزء داخلی دکمه باز کردن شکسته شده باشد.اگر دکمه شکسته شده بود آن را تعویض کنید .
۷ – دستگیره متحرک
دستگیره متحرک بین کلید باز کردن درب و ضامن درب تعبیه شده است.
از آنجا که گیره دسته از پلاستیک ساخته شده است، می تواند از سایش طبیعی شکسته شود. اگر سوپاپ دسته شکسته شده بود، آن را تعویض کنید.
تعمیر مایکروفر مایدیا
۵ – عدم چرخش سینی ماکروفر یا سولاردام
عمده ترین دلایل عدم چرخش سینی مایکروفر
۱ – موتور گردان
برای تست موتور گردان سینی در مایکروفر باید از یک مولتی متر استفاده کنیم،که در صورت ناسالم بودن آن باید موتور آن تعویض شود چراکه موتور آن قابل تعمیر نمی باشد .
موتورگردان یکی از دلایل اصلی خرابی سینی مایکروفر می باشد.
۲ – کوپلینگت یا شف
اگر سینی مایکروفر نچرخد ممکن است کوپلینگ زیر سینی شکسته باشد یا از سر جایش در آمده باشد.در صورت شکستگی آن را تعویض و در صورت بیرون آمدن آن را جا بزنید.
۳ – سینی
ممکن است پایه های سینی شیشه ای شکسته باشد که در این صورت باید سینی جدیدی جایگزین کنیم.
به دلیل شیشه ای بودن و حساس بودن شیشه و سایزهای آن نمی توان قطعه شکسته شده را چسباند و یا تعمیر کرد.
۴ – برد
برد دستگاه ممکن است معیوب باشد، اگرچه کم اتفاق می افتد. ابتدا برق ورودی به موتور کوپلینگ را تست کنید، اگر جریان نداشتیم به سراغ برد می رویم و در صورت تست و سوخته بودن، آن را تعویض می کنیم.
تعمیر مایکروفرمایدیا
۵ – صفحه کلید ( لمسی )
برای تست کردن صفحه کلید ابتدا موتور کوپلینگ را تست میکنیم، اگر موتور کوپلینگ سالم بود، به سراغ صفحه کلید می رویم.تک تک کلید ها را امتحان می کنیم.حتی اگر یکی از کلیدها مشکل داشته باشد کل صفحه کلید در صورتی که لمسی باشد باید تعویض شود
۶ – خاموش شدن خودکار مایکروفر پس از چند ثانیه
دلایل خاموش شدن مایکروفر بعد از چند ثانیه
بسیاری از دلایل زیر بسته به نوع دستگاه ممکن است قابل تغییر باشد. گروه کورنیدو عمده دلایل مشترک را برای شما سرویس کاران و مشتریان عزیز بازگو می کند.
۱ – سوئیچ درب مایکروفر
تمام سوئیچ هایی که مربوط به اتصال درب به مایکروفر می باشند را چک کنید. ممکن است بر اثر گرمای زیاد، جرقه و یا اتصالی برق سوخته باشند. ابتدا سوئیچ ها را نگاه کنید تا علائمی از سوختگی در آن ببینید. اگر سوختگی مشاهده کردید به کارشناسان تعمیرکار تماس بگیرید.
۲ – برد اصلی
باید تمامی قطعات اصلی چک شود، اگر مورد خاصی پیدا نشد، برد اصلی تعویض گردد.
۳ – صفحه کلید و یا صفحه لمسی
برای تست صفحه کلید باید تک تک کلیدها را فشار داده و از انجام عملیات آن کلید مطمئن شوید. در صورت خرابی هر یک از کلیدها، آن را تعویض و در صورت تعمیر شدن آن را تعمیر کنید.
۴ – ترانس
یکی از دلایل خاموش شدن مایکروفر بعد از چند ثانیه ممکن است ترانس باشد. ترانس در بعضی مواقع نیم سوز می شود که به مرور زمان و تعویض نکردن آن آسیب جدی به دستگاه می رساند .
( برای تست ترانس به هیچ عنوان در منزل این کار را انجام ندهید زیرا موجب برق گرفتکی و در مواردی کشته شدن فرد می شود )
تعمیر مایکروفر مایدیا
۵ – محافظ حرارتی
اگر مایکروفر چند ثانیه کار کند و متوقف شود ممکن است محافظ حرارتی سوخته باشد.کار محافظ حرارتی جلوگیری از حرارت بیش از حد به مایکروفر می باشد. برای تست آن از مولتی متر استفاده کرده و در صورت خراب بودن آن را تعویض کنید.
۶ – ترموستات
ترموستات را به وسیله یک مولتی متر تست کنید و در صورت خراب بودن آن را عوض کنید .
۷ – جرقه زدن به هنگام کار کردن
چهار دلیل سر و صدای زیاد و جرقه زدن در مایکروفر
۱ – مگنترون
همانطور که می دانیم مگنترون با استفاده از ولتاژ بالا و جریان بالای DC انرژی لازم برای فراهم کردن امواج الکترومغناطیس برای پخت و پز را فراهم می کند . در شرایط عادی، مغناطیس دارای طول موج کم می باشد . با این حال ، اگر مگنترون آسیب دیده یا تقریبا سوخته شود، ممکن است شروع به پخش صدای بلند یا صدای آزار دهنده بکند .
اگر مگنترون پر سر و صدا باشد، این نشان می دهد که مگنترون تقریبا به پایان عمر خود نزدیک است و ممکن است معیوب باشد.
یک دیود ولتاژ بالای معیوب نیز می تواند منجر به بلند شدن صدای مگنترون شود. قبل از تعویض مگنترون، دیود ولتاژ بالا را آزمایش کنید. اگر دیود سالم بود ، مگنترون را تعویض کنید .
تعمیر مایکروفر مایدیا
( به دلیل ولتاژ بالای دستگاه به هیچ عنوان تعویض مگنترون را در خانه انجام ندهید و این کار را به تکنسین های ماهر و آموزش دیده ی شرکت کورنیدو بسپارید ) .
۲ – موتور فن خارجی
برای تعیین اینکه آیا موتور فن موتور معیوب است، موتور فن را از مایکروویو برداشته و سعی کنید با استفاده از دست تیغه فن را بچرخانید. اگر تیغه ها آزادانه نچرخند،سر و صدا ایجاد می کنند که در اینصورت موتور فن باید توسط متخصصان ذیربط تعویض گردد .
۳ – موتور کوپلینگ
موتور کوپلینگ یک تیغه فلزی است که به آرامی داخل مایکروویو می چرخد. وقتی کوپلینگ به چرخش در می آید ، انرژی مایکروویو را به طور تصادفی در مایکروویو انحراف می دهد.وقتی این موتور به درستی کار نکند ایجاد سر و صدا می کند و باید توسط متخصصان مایکروویو تعویض شود .
۴ – یاتاقان فن تهویه
اگر یاتاقان یکی از فن های تهویه یا کانوکشن معیوب باشد،سر و صدای زیادی ایجاد می کند که در صورت خرابی باید تعویض گردد .
۸ – روشن نشدن لامپ روشنایی مایکروفر
دلایل عدم کارکرد چراغ مایکروفر
۱ – لامپ
اگر لامپ مایکروویو شما کار نمی کند، شاید سوخته باشد. اولین اقدام این است که لامپ را جایگزین نمائید.
۲ – سیم کشی و سوکت ها
گام بعدی این است که سوکت ها و سیم کشی را بررسی کنید تا مشکل حل شود. چرا که بدلیل ضربه خوردن و یا مرور زمان ممکن است از جای خود درآمده باشند.
( حتما برای چک کردن سوکت ها مراقب این باشید که دوشاخه مایکروفر درون پریز برق نباشد )
۳ – برد اصلی دستگاه
در صورت صحت برق رسانی، سیم کشی و محکم بودن سوکت ها مشکل مربوط به برد اصلی دستگاه می باشد که باید توسط متخصص مربوطه مورد بررسی قرار گیرد.
( مایکروفر از خطرناک ترین دستگاههای داخل منزل است چرا که دارای ترانس و برق با ولتاژ بالا می باشد، برای تعمیر آن هرگز به تنهایی قطعات آن را مورد آزمایش و بررسی قرار ندهید. پیشنهاد می شود در این زمینه از تکنسین های ماهر و با تجربه ی شرکت تعمیرکار استفاده کنید )
۹– روشن نشدن مایکروفر و یا صفحه نمایش
۱۰– جلو نرفتن برنامه تنظیم شده
۱۱- روشن شدن خودکار مایکروفر
۱۲– بسته نشدن درب مایکروفر و خراب بودن میکروسوییچ ها
تعمیر مایکروفر مایدیا
بسیاری از افراد نیز ممکن است در مورد ایراد وسیله خود کنجکاو باشند و ساعتها از وقت خود را برای گشتن در اینترنت صرف کنند. تعمیرکار نمایندگی تعمیرات ماکروفر در تهران، امکان مشاوره تلفنی را برای مشتریان خود فراهم کرده است. کارشناسان این مرکز کلیه سؤالات شما اعم از علت خرابی دستگاه، هزینه تعمیر و در موارد ممکن حتی سؤالات شما درباره نحوه تعمیر آن را پاسخ میدهند. بنابراین دیگر نیازی نیست هزاران سایت باز کنید تا بلکه مشکل دستگاه خود را بیابید. با یک تماس کوتاه با تعمیرکار پاسخ سؤالات خود در زمینه تعمیر ماکروفر را دریافت کنید. این کارشناسان با حسن نیت توصیههای لازم را برای برطرف کردن مشکل دستگاه در اختیار شما قرار میدهند.
تعمیر مایکروفر مایدیا
اگر دستگاهتان دچار مشکل خاصی نیست، میتوانید امیدوار باشید که ایراد آن با این توصیهها برطرف شود. اگر دستگاه شما نیاز به بررسی توسط یک متخصص را دارد، دیگر نگران ترافیک و تلف شدن وقت و … نباشید. تکنسینهای تعمیر ماکروفر تعمیرکار هستند که برای بررسی و تعمیر وسیله به شما مراجعه میکنند. با تعمیرکار تماس بگیرید و از مشاورههای تلفنی رایگان این مرکز استفاده کنید.
در صورت نیاز درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت کنید یا با کارشناسان تعمیرکار تماس بگیرید.
[homepichPost]