آگوست 12, 2020
تعمیر تلویزیون
چه مواقعی نیاز به تعمیرکاربرای تعمیر تلویزیون داریم؟
خراب شدن تلویزیونهای خانگی یک امر طبیعی است. اما بهطورکلی در مواقع زیر به خدمات مربوط به تلویزیون نیاز پیدا میکنیم:
- به نصب و راهاندازی تلویزیون نیاز داشته باشیم.
- صدا یا تصویر تلویزیون مشکل داشته باشد.
- روی تصویر تلویزیون خط، پیسکل سوختگی و موارد دیگر وجود داشته باشد.
- بخواهیم تلویزیون را روی دیوار و یا هر جای دیگری نصب کنیم.
- تصویر در تلویزیون با مشکل مواجه باشد و نیاز به تنظیم آنتن تلویزیون داشته باشیم.
و هر مشکل دیگری که برای تلویزیون پدید آید، میتوانید درخواست تعمیر خود را به صورت آنلاین ثبت کنید.
برای تماس با کارشناسان تعمیرکار به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

برخی ازعیوب متداول در تعمیرات تلویزیون
روشن نشدن تلویزیون درتعمیر تلویزیون اولین بخش تغذیه تلویزیون می باشد که این بخش وظیفه روشن کردن بخشهای دیگر را برعهده دارد این بخشها شامل مادربرد تلویزیون برد تی کام تلویزیون برد ماتریس برد بک لایت و… می باشد. برد تغذیه و مادربرد ارتباط مستقیم باهم دارد و در مورد روشن نشدن تلویزیون مادربرد تلویزیون هم می تواند این مشکل را به وجود آورد که بهترین راه برای رفع مشکل وتعمیر تلویزیون مراجعه به مراکز تعمیرات تخصصی تلویزیون می باشد.
روشن و خاموش شدن تلویزیون در این حالت تلویزیون روشن می شود و پس از نمایش لوگو مجددا خاموش می شود که در اصطلاح تعمیرات تلویزیون به این حالت reboot شدن گفته می شود. در این حالت معمولا مین برد دستگاه دچار مشکل شده و راه حل تعمیر تلویزیون پروگرام کردن ای سی فلش، تعویض ای سی فلش، تعویض چیپ سی پی یو تا تعویض کامل برد را شامل می شود این مشکل بیشتر در تلویزیون با سیستم عامل اندروید مشاهده می شود و کاملاً قابل حل می باشد.
روشن نشدن تلویزیون همراه با چشمک زدن چراغ جلوی پنل تلویزیون این مشکل با تعداد چشمک زدن چراغ پنل مشخص می شود و در هر برند تلویزیون این چشمکها متفاوت می باشد با شمارش تعداد این چشمک ها و یا زمان روشن و خاموش شدن چشمک پنل محدوده مشکل مشخص می شود و به تعمیر کار تلویزیون کمک می کند تا زودتر به مدار خراب برسد این حالت برای تلویزیون پاناسونیک، تلویزیون سونی، تلویزیون شارپ و مدلهایی که دارای سیستم دیباگ می باشند مشخص می شود.
برخی ازعیوب متداول در تعمیرات تلویزیون
تلویزیون صدا دارد ولی تصویر ندارد این مشکل به دو بخش مرتبط می باشد خرابی در بخش تی کان تلویزیون(T-Con)و یا خرابی در بخش بک لایت تلویزیون (Back Light) برای رفع مشکل باید هر بخش چک شود تا خرابی مشخص شود. در تلویزیون سونی و تلویزیون پاناسونیک این مشکل با چشمک زدن پنل جلو بخش خراب را مشخص می کند.
تلویزیون نور بک لایت دارد ولی تصویر ندارد در تعمیرات تلویزیون این مشکل به سه بخش مرتبط می باشد، بخش تی کان (T-Con) بخش مادربرد تلویزیون و در آخر پنل تصویر که هر کدام باید تست و بررسی شود تا مشکل مشخص شود. در تلویزیون ال جی و تلویزیون سامسونگ این مشکل بیشتر در بک لایت نمایان می شود.
ورودی های AV و HDMI تصویر ندارد این مشکل می تواند از قسمتهای زیادی باشد از خود پورت ورودی گرفته تا قطعات مادربرد تلویزیون و حتی نرم افزار دستگاه می باشد در تلویزیون ال جی و تلویزیون سامسونگ جدید به دلیل نداشتن مدار محافظ اگر تلویزیون روشن باشد و ما در این حالت ورودی را متصل کنیم احتمال سوختن سی پی یو و حتی روشن نشدن دستگاه را داریم برای جلوگیری از این مشکل بهتر است تلویزیون را خاموش کنید و بعد پورت را به تلویزیون متصل کنید.
برخی ازعیوب متداول در تعمیرات تلویزیون
ورودی HDMI تصویر می دهد ولی صوت ندارد در تعمیرتلویزیون این مشکل از سی پی یو و یا آی سی HDMI می باشد که با تعویض چیپ مشکل حل می شود در بعضی از موارد نرم افزار تلویزیون نیز این مشکل را پیش می آورد برای جلو گیری از پدیدار شدن این مشکل بهتر است برای اتصال پورت اچ دی ام ای تلویزیون را خاموش کرده و پورت را متصل کنید تا از خرابی اچ دی ام ای جلوگیری کنیم.
تلویزیون دارای نویز تصویر و یا رنگ پریدگی در تصویر است درتعمیر تلویزیون این مشکل از بخش مادربرد و گاهی تی کان (T-Con) می باشد در تلویزیون سامسونگ و تلویزیون ال جی این مشکل را زیاد مشاهده می کنیم.
تلویزیون بعد از مدتی کارکرد هنگ می کند و گاهی خاموش می شود این مشکل از مادربرد تلویزیون می باشد که با تعویض قطعاتی روی مادربرد مشکل حل می شود این مشکل در تلویزیون ال جی، تلویزیون سامسونگ و برخی مدلهای تلویزیون سونی دیده می شود.
تلویزیون دیر روشن می شود این مشکل از بخش پاور تلویزیون می باشد برای تعمیر برد پاور تلویزیون باید تمام ولتاژها و مدارات برد پاور چک شود تا مشکل مشخص شود بعد از تعمیر پاور تلویزیون باید فرکانس های خروجی کاملاً چک شود.
برخی ازعیوب متداول در تعمیرات تلویزیون
تلویزیون دارای سایه در تصویر می باشد این مشکل در دو حالت نمایان می شود اگر در حالت پخش تیونر تلویزیون این مشکل پدیدار شود و در حالت استفاده از ورودیهای ای وی و اچ دی ام آی این مشکل نباشد خرابی از تیونر می باشد ولی اگر در دو حالت یعنی هم تیونر و هم ورودی ها این مشکل باشد خرابی از برد تی کام تلویزیون و یا پنل تلویزیون می باشد.

برخی از برندهای تلویزیون که در تعمیرکار تعمیر می شود:
تعمیر تلویزیون ای او سی (AOC)،
تعمیر تلویزیون بلست (Blest)،
تعمیر تلویزیون دوو (Deawoo)،
تعمیر تلویزیون هایسنس (Hisense)،
تعمیر تلویزیون هیتاچی (Hitachi)،
تعمیر تلویزیون جی وی سی (JVC)،
تعمیر تلویزیون ال جی (LG)،
تعمیر تلویزیون لوو (Loewe)،
تعمیر تلویزیون مارشال (Marshal)،
تعمیر تلویزیون اوریون (Orion)،
تعمیر تلویزیون پاناسونیک (Panasonic)،
تعمیر تلویزیون فلیپس (Philips)،
تعمیر تلویزیون پایونیر (Pionner)،
تعمیر تلویزیون سامسونگ (Samsung)،
تعمیر تلویزیون سانیو (Sanyo)
تعمیر تلوزیون شهاب (Shahab)،
تعمیر تلویزیون شارپ (Sharp)،
تعمیر تلوزیون شیواکی (Shivaki)،
تعمیر تلویزیون اسنوا (Snowa)،
تعمیر تلوزیون سونی (Sony)،
تعمیر تلویزیون سونیا (Suniya)،
تعمیر تلویزیون تی سی ال (TCL)،
تعمیر تلوزیون توشیبا (Toshiba)،
تعمیر تلویزیون ویوسونیک (ViewSonic)،
تعمیرتلویزیون شیائومی (Xiaomi)،
تعمیرتلوزیون ایکس ویژن (X.vision)،
تعمیر تلوزیون بکو (Beko)
مراحل تعمیرات تلوزیون در تعمیرکار
تماس بگیرید. هر مشکلی که برای تلوزیون شما پیش آمد درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت کنید.
یا با کارشناسان تعمیرکار تماس بگیرید.
اعزام تکنسین. با هماهنگی با شما در زمان تعیین شده توسط شما تکمسین برای بازدید دستگاه مراجعه میکند.
تعمیر تلوزیون. بعد از بازدید و تشخیص مشکل در سریع ترین زمان ممکن تلوزیون شما تعمیر میشود.
[homepichPost]